11 Şubat 2015 Çarşamba

Baran Et-Mangal

Muhtemelen pek kimsenin dikkat etmediği bir yerde, Ankara'nın yazıhanelerinin bulunduğu İzmir 1 caddesinde bulunan bu küçük restaurantta, yüzünüzü ve midenizi güldürebilecek et yemekleri var. Foursquare olmasa ben de bilmeyecektim sanırım. Çok fotoğraf yok, sanırım daha çok giden de olmamış ama Foursquare puanının 9.3 olmasıyla ilgimi fazlasıyla çekti.


İçerisi çok büyük değil, toplasanız 5-6 masa var içeride ama öyle sizi rahatsız edecek bunaltacak bir küçüklükte değil. Zaten cam balkon sayesinde dışarıdan da çok uzak kalmıyorsunuz ve bence içerisi ferah görünüyor.



Bir de arka tarafta aile ve iş toplantıları için VIP odaları varmış.
 
İsterseniz porsiyon olarak yani 250 gr., isterseniz kiloyla alabiliyorsunuz dilediğiniz kebabı. Fiyatları görece uygun geldi açıkçası.


Kuzu şiş ve kuzu pirzola denedik. Yemeklerden önce salata, acılı ezme, soğan ve pide geliyor. Kuzu şiş terbiyelenmişti, kuzu pirzola öyle değildi. Etler tabiri caizse lokum gibiydi. Öyle güzeldi. Porsiyon bence yeterliydi. İkram olarak çay ve irmik helvası veriyorlar. İrmik helvasını da güzelce sıyırdım :))

Şu kuzu şiş fotoğrafı da şurada şöyle dursun:
 
Güvenilir, lezzetli ve abartı pahalı olmayan et yemekleri ve kebap bulmak özellikle öğrenciler için çok zor oluyor, ama burayı kesinlikle önerebilirim.

Adres:
İzmir-2 Caddesi No. 42/A Kızılay/Ankara 
Sipariş ve Rezervasyon için: 0312 418 11 12 / 0312 418 14 13

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder