11 Eylül 2015 Cuma

Meşhur Bursa Hacıbey Kebapçısı





  Bir kampanya sitesi aracılığıyla deneme fırsatı bulduğum "Meşhur" Bursa Hacıbey Kebapçısı, Balgat'taki Ziyabey Caddesi'nin hemen girişinde büyükçe bir mekan.















   Oldukça geniş dış mekanı ve iç mekanı olan Hacıbey Kebapçısı'nda eminim ki yer bulma sıkıntısı çekmeyeceksiniz.











Kampanya menüsü dahilinde önce mercimek çorbası, tulum peyniri, tereyağı, balon ekmek ve iskender soslu közlenmiş patlıcan geldi. Sonra fındık kuşbaşılı pideler, sonrasında da iskender. En son da tatlı olarak dondurmalı irmik tatlısı ve künefe. Çaylarımız ve kahvelerimiz de var tabiki.




  • Neyi beğendim: İskender soslu közlenmiş patlıcan
  • Neyi beğenmedim: Dondurmalı irmik tatlısı
Diğerleri zaten standart, her yerde yediklerimizden farkı olmayan tatlardı.







Yine de güzel bir yemekti diyerek kalkacakken "kampanya menüsü aldığımız için" suyun Damla olarak gelmesi ama diğer masalarda Erikli su görmemiz hoş olmadı. Kendilerine ilettiğimizde "isteseydik değiştirebileceklerini" öğrendik. Fakat biz diğer masalarda Erikli su görene kadar böyle bir seçeneğimiz olduğunu bile bilmiyorduk. Su reklamı yapmak gibi oldu fakat bilinen bir konudur ki Erikli, Damla'ya göre çok daha iyi bir markadır. En azından kampanya menüsünden kahveyi çayı bir şeyi çıkarıp Erikli su getirebilirlerdi, parasından dolayıysa en azından.






"1961" tarihine, "Meşhur" sıfatına ve büyükçe mekanına rağmen çok standart düzeylerde yemek geldi. Beklentilerimi karşılamadı.

Adres: Ziyabey Cd. No:10 Balgat/Ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder